ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το γραφείο μας ιδρύθηκε από τον Δημήτριο Ν. Αναγνωστόπουλο (1930 – 2003), Υποστράτηγο (ΕΜ) ε.α. και Δικηγόρο, το έτος 1983 με αιχμή του δόρατος το χειρισμό υποθέσεων στρατιωτικού δικαίου, συνταξιοδοτικών και κοινωνικοασφαλιστικών ζητημάτων αποστράτων αξιωματικών και υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και των οικογενειών τους, ενασχολούμενο παράλληλα επιτυχώς με υποθέσεις γενικής δικηγορίας.   

Με την είσοδο στο σχήμα εν έτει 1994 του Νικολάου Δ. Αναγνωστόπουλου, δικηγόρου εξειδικευμένου στο εργατικό δίκαιο, πτυχιούχου του πρώτου ιστορικά μεταπτυχιακού τμήματος εργατικού δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το γραφείο μας έκανε ένα δυναμικό άνοιγμα στον κοινωνικά ευαίσθητο και συνάμα εξαιρετικού επιστημονικού ενδιαφέροντος τομέα του εργατικού δικαίου, ξεκινώντας πλέον να αναλαμβάνει εξειδικευμένες υποθέσεις εργατικού δικαίου.

   Έκτοτε έως και σήμερα, με την προσχώρηση άρτια επιστημονικά καταρτισμένων και έμπειρων στελεχών, το γραφείο μας μπορεί με ασφάλεια να δηλώνει απόλυτα εξειδικευμένο στα εργασιακά (ιδιωτικού και δημοσίου τομέα) και κοινωνικοασφαλιστικά ζητήματα, διατηρώντας βεβαίως και τις ιστορικές αναφορές του στις υποθέσεις αξιωματικών των ΕΔ και ΣΑ (αποστράτων και εν ενεργεία).

   Στις σημερινές δε συνθήκες, όπου η πολυπλοκότητα των ανθρωπίνων σχέσεων έχει εμφανώς περάσει και στη νομική πραγματικότητα, το γραφείο μας παρέχει συνολική και πλήρη υποστήριξη τόσο στον πολίτη, ο οποίος ουκ ολίγες φορές φθάνει σε εξαιρετικά δεινή θέση, διακινδυνεύοντας τα κατοχυρωμένα δικαιώματά του, λόγω της πολυνομίας και της πλημμελούς εφαρμογής των νόμων (ηθελημένα ή και αθέλητα) από τον συμπολίτη του ή το Κράτος, όσο και στη σύγχρονη επιχείρηση που αναζητά άμεση και εμπεριστατωμένη νομική υποστήριξη μέσα σε ένα κυκεώνα διατάξεων και σε ένα περιβάλλον που – δυστυχώς – δεν ευνοεί πάντοτε την επιχειρηματικότητα.

   Με δυναμική παρουσία στα ελληνικά δικαστήρια και πολυετή εμπειρία στις προσφυγές προς το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Στρασβούργο), το γραφείο μας εγγυάται πρωτίστως επαγγελματισμό στον χειρισμό των υποθέσεων των εντολέων του και μια άριστη σχέση εντολέα – εντολοδόχου.

Close Menu